Home > Email > Instellen: Apple Mail

Instellen: Apple Mail

1. Start Apple Mail, en klik op "Menu".

2. Klik op "Voorkeuren".

3. Klik linksonder op de plus. Selecteer "Andere Mail-account..." en klik op "Ga door".

4. Vul jouw naam in, die in de e-mails gebruikt moet worden als afzender.

5. Vul je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart).

6. Vul het wachtwoord van je e-mailadres in.

7. Vul bij e-mailadres je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart).

8. Vul bij gebruikersnaam nogmaals je e-mailadres in (inclusief het deel achter de apenstaart).

9. Vul je wachtwoord in.

10. Kies voor IMAP.

11. Vul bij Server inkomende e-mail letterlijk mail.mijndomein.nl in.

12. Vul bij Server uitgaande e-mail letterlijk mail.mijndomein.nl in.

13. Klik op gereed

Het e-mailadres is nu toegevoegd aan Apple Mail.