Home > Hosting > Waarschuwing over schijfgebruik: het schijfquotum voor de gebruiker ’xxx’ (jouwdomein.nl) is bijna bereikt.

Waarschuwing over schijfgebruik: het schijfquotum voor de gebruiker ’xxx’ (jouwdomein.nl) is bijna bereikt.

Wanneer je een e-mail ontvangt met een waarschuwing dat je schijfquotum is bereikt is de ruimte op de webserver vol. Dat kan twee dingen betekenen;

1) Je hebt zoveel bestanden toegevoegd dat de ruimte van je server moet worden vergroot. Neem in dit geval contact met ons op.

2) Soms blijft de cache bestanden opbouwen in het geheugen. Dit probleem zien we vaker helaas. De meest eenvoudige oplossing is even in te loggen in je website en de cache legen. Als dit vaker voorkomt, neem dan even contact met ons op.