Home > Cache > Help mijn website ziet er vreemd uit! / Cache legen

Help mijn website ziet er vreemd uit! / Cache legen

Als je website er plotseling vreemd uitziet en er andere kleuren, lettertypes of grote iconen op staan, kan dat komen door een foutje in de cache. Waarschijnlijk is dit snel en eenvoudig op te lossen.

Het is goed om te weten dat de cache zich elke 12 of 24 uur automatisch vernieuwd. Soms zijn er met een update aan een van de plugins op je website nieuwe stijlbestanden beschikbaar die niet direct worden meegenomen in de cache. Of is de cache van slag en heeft hij zijn werk niet goed gedaan. Je kunt dus als eerste bij dit soort problemen de cache legen en opnieuw laten opbouwen. Mocht het probleem snel terugkeren, open dat een support ticket.

Blauwe Nacht heeft een aantal premium caches voor zijn klanten in gebruik. Kijk hieronder welke cache er is geïnstalleerd en welke snelle actie je zelf kunt doen om je weergave-probleem waarschijnlijk snel op te lossen:

Swift Performance

Log in op je website en ga naar het dashboard. In de balk bovenin staat 'Swift Performance'. Hou je muis op het woord en kies in het uitklapmenu voor 'Clear All Cache'. De tijdelijke bestanden worden vervolgens weggegooid en opnieuw opgebouwd.

WP Rocket

Log in op je website en ga naar het dashboard. In de balk bovenin staat 'WP Rocket'. Hou je muis op het woord en kies in het uitklapmenu voor 'Clear cache'. De tijdelijke bestanden worden vervolgens weggegooid en opnieuw opgebouwd.

Blauwe Nacht Optimize

Log in op je website en ga naar het dashboard. In de balk bovenin staat 'Blauwe Nacht Optimize'. Hou je muis op het woord en kies in het uitklapmenu voor 'Clear All Cache'. De tijdelijke bestanden worden vervolgens weggegooid en opnieuw opgebouwd.