Home > Email

Email

IMAP vs POP
Een e-mailprotocol is een specifieke “afspraak” waarin besloten is hoe een bepaa... more
Instellen: Windows 10 Mail
E-mail instellen in Windows 10 Mail Heb je al een account toegevoegd dan is de... more
Instellen: Apple Mail
1. Start Apple Mail, en klik op "Menu". 2. Klik op "Voorkeuren". 3. Klik l... more
Instellen: Outlook 2016 Windows
1. Start Outlook 2016, en klik op “Bestand”. 2. Klik op “Account toevoegen”... more
Instellen: Outlook 2016 macOS
1. Start Outlook, en klik op “Outlook”. 2. Klik op “Voorkeuren…”. 3. K... more
Instellen: iOS en iPadOS (iPhone en iPad)
- Open de Instellingen app. - Ga naar “E-mail, contacten, agenda’s”. - Klik ... more
E-mail versturen lukt niet met iPhone of iPad
Als je naar de instellingen van de uitgaande mailserver gaat via de account inst... more
Instellen: Outlook App iPhone of Android
Stap 1. Start de Outlook App. Stap 2. Vul je e-mailadres in. Stap 3. Klik op A... more
Instellen: Android
Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail op jouw A... more
Instellen: Outlook 2013 Windows
Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail in Outloo... more
Instellen: Outlook oudere versies Windows
Stap 1. Start Outlook. Stap 2. Klik op Bestand. Stap 3. Klik op Account toevoe... more
Instellen: Thunderbird
1. Start Thunderbird, en klik op Extra 2. Selecteer Accountinstellingen -----... more
Certificaat foutmeldingen?
Als je bij het instellen van je e-mail foutmeldingen krijgt zoals deze: - D... more